Ik ben van een veilige haven bieden, van luisteren, naast je staan en meewandelen, zodat jij weer verder kunt op jouw pad.

Centraal in mijn ondersteuning staat Zijn, vertragen, ophalen van (vergeten, ondergesneeuwde) kwaliteiten en met inzichten vanuit een andere blik, met bedding verder op weg. Gericht op stoppen met ploeteren, hard werk en trouw zijn aan de eigen kwaliteiten, aan en met de kern. Mijn kracht is precies die vragen stellen die nodig zijn om in beweging te komen. Ik bekijk dingen graag vanuit het geheel, uitzoomen noem ik dat. Van daaruit zie je namelijk goed wat er aandacht nodig heeft en welke patronen er zijn. Weten welke patronen je in de greep hebben, hier werkelijk bij stilstaan is nodig om er geen last meer van te hebben.

Dit doe ik niet alleen voor en met individuen, maar ook voor en vooral met organisaties.

Na 20 jaar in diverse branches te hebben gewerkt als HR Professional en (Senior) Improvement Consultant (Leiderschap, Organisatie- & veranderadvies) ben ik in 2018 volledig voor mijzelf gestart. Het geeft mij de ruimte om mijn eigen waarden te leven en de bijdrage te leveren die ik voor ogen heb.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk in De Telefooncentrale in Alkmaar Unit 5.15!

Lienke Pet

T 0621511002 | E lienke.pet@eigenzijn.com

De Telefooncentrale Unit 5.15 | Koelmalaan 350 | 1812 PS Alkmaar