Naast werken vanuit Eigen Zijn Mens & Organisatie, zoek ik graag de samenwerking.

Bureau Neerland

In januari 2023 hebben Pasha Elstak en ik Bureau Neerland opgericht. Gericht op een veilige landplek zijn, van holding space, van de goede vragen en van het ok vinden als het antwoord even op zich laat wachten.

We zijn professionals en ervaringsdeskundigen die graag samenwerken en met individuen, teams en organisaties op pad gaan. Wij hebben niet de oplossing of een vijf-stappen-plan voor jouw probleem, maar we kunnen je wel helpen daar zelf bij te komen. We gaan uit van jouw kennis en kunde en die benutten we om tot jouw kern te komen. Wij voegen daar onze kennis, kunde en ervaring aan toe. Zo vinden we synergie.

Bureau Neerland organiseert holding spacebijeenkomsten, de agenda en meer info vind je op www.bureauneerland.nl

Luisteren met Lef!

Sanne Mom met haar bedrijf Luisteren met Lef en ik met Eigen Zijn Mens & Organisatie hebben samen een podcastserie: Luisteren met Lef waarin het gaat om luisteren naar jezelf, luisteren naar de ander, luisteren naar de organisatie en het ontwikkelen van LEF. Onderwerpen die ons beiden erg boeien, zij het vanuit een ander perspectief. We vullen elkaar goed aan, zien het samen net weer anders dan alleen. Sanne haar kwaliteiten zijn ondermeer haar lef om het gesprek aan te gaan, de onverwachte vragen te stellen, haar originaliteit en creativiteit in het ontwerpen van programma’s en haar trainingsacteer skills. Meer informatie vind je op www.luisterenmetlef.nl.

Eigen Impact

Cbt resultaat uit opleiden

Als trainer op het gebied van leiderschap in de industrie ben ik verbonden aan Cbt resultaat uit opleiden