Naast mijn eigen onderneming zoek ik graag de samenwerking.

Luisteren met Lef!

Samen met Sanne Mom ben ik Luisteren met Lef aan het opzetten. Een erg leuke samenwerking voor (Young) Professionals die hun plek aan het vinden zijn in de maatschappij en in hun loopbaan. Meer informatie vind je op www.luisterenmetlef.nl.

Eigen Impact

Eigen Impact

Al een jaar of vijftien kennen Arjan en ik elkaar. Vanuit de eigen discipline kruisten en gingen onze professionele wegen. Na een lange tijd van idee├źn en de sterke wens om elkaar krachten te benutten is op 1 december 2019 op het Amsterdamse Zeeburgereiland – vanuit het eigen en het samen omgezet in impact – de zakelijke samenwerking gestart: www.eigenimpact.nl.

Onze sterkte wens om dicht bij jezelf te blijven en ook aan de vraag van de klant te kunnen voldoen is de sterke kracht van de twee persoonlijkheden welke elkaar met name aanvullen en systemisch aansluiten.

We zijn onderweg om Eigen Impact verder vorm te geven, onze aanpak en doelstellingen verder uit te werken, waarbij wij de golf volgen die deze ontwikkeling vraagt.

Impact Solutions en Eigen Zijn Mens & Organisatie blijven werken vanuit eigen kracht en labels. Eigen Impact is het label waarmee wij graag de combinatie aanbieden van persoonlijke aandacht en impactvolle verandering.

Cbt resultaat uit opleiden

Als trainer op het gebied van leiderschap in de industrie ben ik verbonden aan Cbt resultaat uit opleiden