Naast werken vanuit Eigen Zijn Mens & Organisatie, zoek ik graag de samenwerking.

Luisteren met Lef!

Sanne Mom met haar bedrijf Luisteren met Lef en ik met Eigen Zijn Mens & Organisatie hebben samen een podcastserie: Luisteren met Lef waarin het gaat om luisteren naar jezelf, luisteren naar de ander, luisteren naar de organisatie en het ontwikkelen van LEF. Onderwerpen die ons beiden erg boeien, zij het vanuit een ander perspectief. We vullen elkaar goed aan, zien het samen net weer anders dan alleen. Sanne haar kwaliteiten zijn ondermeer haar lef om het gesprek aan te gaan, de onverwachte vragen te stellen, haar originaliteit en creativiteit in het ontwerpen van programma’s en haar trainingsacteer skills. Meer informatie vind je op www.luisterenmetlef.nl.

Adoptieoudercoach

Adoptieouders gezien en gesteund. Als adoptieouder – van twee jongens – heb ik ervaren en ervaar is soms nog steeds hoe lastig het soms is om vertrouwen te houden. In jezelf, in je omgeving. Dingen die je tegenkomt zijn meestal net even anders dan andere ouders ervaren. Niet altijd kun je rekenen op begrip of een veilige haven. Ouders die bij mij komen ervaren het volgende: ‘Ik blijf maar het gevoel houden dat ik me moet bewijzen als ouder’, ‘ik voel me schuldig naar mijn kind toe vanwege zijn/haar adoptie’, ‘ik voel me niet gezien, erkend, gewaardeerd als ouder’, ‘ik voel me niet begrepen’.

Via http://www.adoptieoudercoach.nl vind je hierover meer informatie.

Ik ben voor een open dialoog tussen geadopteerden en adoptieouders en bij voorkeur ook met de afstandsouders. Een dialoog waar ruimte is voor erkenning van dat wat er is. Dat faciliteer ik ook graag. Samen met Hilbrand Westra van AFC (www.afcnederland.nl) werk ik met adoptiegezinnen waarbij elkaar begrijpen en er samen uitkomen niet meer vanzelf gaat.

Eigen Impact

Eigen Impact

Al een jaar of vijftien kennen Arjan en ik elkaar. Vanuit de eigen discipline kruisten en gingen onze professionele wegen. Na een lange tijd van ideeën en de sterke wens om elkaar krachten te benutten is op 1 december 2019 op het Amsterdamse Zeeburgereiland – vanuit het eigen en het samen omgezet in impact – de zakelijke samenwerking gestart: www.eigenimpact.nl.

Onze sterkte wens om dicht bij jezelf te blijven en ook aan de vraag van de klant te kunnen voldoen is de sterke kracht van de twee persoonlijkheden welke elkaar met name aanvullen en systemisch aansluiten.

We zijn onderweg om Eigen Impact verder vorm te geven, onze aanpak en doelstellingen verder uit te werken, waarbij wij de golf volgen die deze ontwikkeling vraagt.

Impact Solutions en Eigen Zijn Mens & Organisatie blijven werken vanuit eigen kracht en labels. Eigen Impact is het label waarmee wij graag de combinatie aanbieden van persoonlijke aandacht en impactvolle verandering.

Cbt resultaat uit opleiden

Als trainer op het gebied van leiderschap in de industrie ben ik verbonden aan Cbt resultaat uit opleiden